Thuiswerk

Thuiswerk is een vorm van zelfstandig ondernemen. Het kan een uitkomst zijn als je je werk met je gezin wilt combineren. Je kunt dan werken wanneer het jou uitkomt. Ook ben je gewoon thuis als je kind ziek is.

Bepaalde freelance beroepen lenen zich uitstekend voor thuiswerken. Denk hierbij aan copywriter, vertaler, grafisch ontwerper, e-commerce retailer, headhunter, IT-specialist, notaris, gastouder enzovoorts. Naast voordelen, zijn er ook nadelen van thuiswerken. We hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

De voordelen:


De nadelen:


Aanbevolen websites:

Zoeken

Over SEP

SEP is de site over scheiden. Hier vind je informatie en diensten met betrekking tot je (eventuele) scheiding en de periode erna. Met SEP kom je tot een geslaagde gezinsreorganisatie zodat je je leven weer snel op de rit hebt.

SEP en auteurs verklaren dat deze uitgave op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. SEP en auteurs kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. SEP en auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie.