SEP en de Opvoeddesk

SEP en de Opvoeddesk werken samen. De Opvoeddesk is dé autoriteit op het gebied van opvoeding. Emmeliek Boost, de initiatiefnemer van de Opvoeddesk, werkt vanwege haar deskundigheid regelmatig mee aan tijdschriften en opvoedprogramma’s op televisie

Waarom werkt SEP met de Opvoeddesk samen?

Net als SEP, werkt de Opvoeddesk vanuit een praktische benadering. We ondersteunen je in de opvoeding van je kind door het aanbieden van workshops, trainingen en persoonlijke consults. Als de kinderen bij jou wonen, voed jij ze grotendeels op. Heb je een goede verstandhouding met je ex-partner, dan kun je samen overleg plegen over de opvoeding. Maar ook dan is extra hulp heel vaak welkom.

Dat had ik eerder willen weten!

Dit is een veel gehoorde opmerking, na het volgen van een workshop bij de Opvoeddesk. Je hoeft dan ook absoluut geen opvoedprobleem te hebben om er je voordeel mee te doen. De insteek is 'meer plezier in opvoeden'. Want opvoeden is tenslotte de leukste, maar ook meest uitdagende taak die je als ouder hebt.

Een scheiding kan voor kinderen emotioneel heel ingrijpend zijn. Samen met de Opvoeddesk wil SEP voorkomen dat jouw kind negatieve gevolgen ondervindt van een echtscheiding. Door onze kennis te bundelen en nuttige workshops en cursussen aan te bieden, krijgen jij of jullie meer inzicht in de ontwikkeling van je kind. Ook leer je andere manieren van opvoedingsaanpak kennen.

Drs. Emmeliek Boost is pedagoge en moeder van vier kinderen tussen de 16 en 25. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring in de preventieve opvoedingspraktijk. Emmeliek is initiatiefneemster van de Opvoeddesk en verzorgt met haar team workshops en cursussen voor ouders met kinderen in de leeftijd van baby tot en met puber. Daarnaast ontwikkelde zij het Working Parents Program voor spitsuurgezinnen die worstelen met de balans tussen werk en gezin.

De Opvoeddesk werd in 2004 genomineerd voor de Klaverblad Award in de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het Working Parents Program  is door Delta Lloyd in het werkgeverszorgpakket en ook in de CAO van de Hema opgenomen. Haar succesvolle en inspirerende boek ‘Opvoeden geniet ervan’ is een must voor iedereen die met de opvoeding van kinderen te maken heeft, dus ouders en grootouders, leerkrachten, andere professionals en overige geïnteresseerden.

Emmeliek Boost is ‘de nanny’ van het tijdschrift Kinderen en levert regelmatig haar deskundige bijdrage aan Opvoedendoejezo.kro.nl

Heb je een vraag voor SEP Kinderen klik dan hier!

Zoeken

Over SEP

SEP is de site over scheiden. Hier vind je informatie en diensten met betrekking tot je (eventuele) scheiding en de periode erna. Met SEP kom je tot een geslaagde gezinsreorganisatie zodat je je leven weer snel op de rit hebt.

SEP en auteurs verklaren dat deze uitgave op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. SEP en auteurs kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. SEP en auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie.