Gaat je partner vreemd?

De cijfers liegen er niet om. Onderzoek van het CBS wijst uit dat 38% van de mannen en 37% van de vrouwen “een ander in het spel” opgeven als reden voor een scheiding. Twee op de vijf huwelijken stranden door het verbreken van de huwelijkstrouw.

Heb jij het vermoeden dat je partner vreemdgaat? En wat zijn de aanwijzingen voor mogelijk overspel? SEP heeft een aantal aanwijzingen voor je op een rijtje gezet, maar pas op dat je geen spoken ziet en naar aanwijzingen op zoek gaat.

De belangrijkste aanwijzing van overspel is als je partner zich plotseling en onverklaarbaar anders gedraagt.

 

OPMERKING

Ook al herken je alle aanwijzingen, dat hoeft nog niet automatisch te betekenen dat je partner vreemdgaat. Wees dus voorzichtig als je hem of haar ermee wilt confronteren. Wat je wel zeker weet, is dat het tussen jullie nu stroef loopt. Anders verdenk je hem of haar niet niet van ontrouw. Ga daarom een open en eerlijk gesprek met je partner aan over jullie relatie in het algemeen.

Zoeken

Over SEP

SEP is de site over scheiden. Hier vind je informatie en diensten met betrekking tot je (eventuele) scheiding en de periode erna. Met SEP kom je tot een geslaagde gezinsreorganisatie zodat je je leven weer snel op de rit hebt.

SEP en auteurs verklaren dat deze uitgave op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. SEP en auteurs kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. SEP en auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie.