Je inkomen verhogen

Er zijn verschillende mogelijkheden om je inkomen op te schroeven of je kosten te verlagen. SEP heeft een aantal tips voor je op een rij gezet.

Extra inkomsten kun je krijgen door:

Je kunt ook je kosten proberen te verlagen. Bijvoorbeeld door te bezuinigen op bepaalde voorzieningen of door creatief om te gaan met je geld. Een aantal voorbeelden:

Energiebesparingen in en om het huis:

 

Meubels en gebruiksartikelen:

Kijk op websites zoals Marktplaats of Ebay voor tweedehandse spulletjes.
Kijk voor meubels en andere spulletjes bij de kringloopwinkel of op de vlooienmarkt.

Struin op Koninginnedag de vrijmarkten af voor spulletjes. 

 

Persoonlijke verzorging:
 

Goedkope uitjes:
Kaartjes voor pretparken of de bioscoop kunnen duur zijn. Houd daarom spaaracties van supermarkten in de gaten.

Als je gratis naar het museum wil, kun je tijdens het museumweekend gaan. Dan zijn veel musea het hele weekend gratis te bezoeken. Kijk op www.museumweekend.nl wanneer het is en welke musea meedoen.

De kinderboerderij, het bos en een grote speeltuin blijven leuk voor kinderen.
Een picknick in het park is altijd gezellig.
Meer tips voor gratis uitjes kun je lezen in "Nederland voor nop" van Aad Struijs. Bij bol.com ook in een voordelige tweedehands versie verkrijgbaar.  

 

Zoeken

Over SEP

SEP is de site over scheiden. Hier vind je informatie en diensten met betrekking tot je (eventuele) scheiding en de periode erna. Met SEP kom je tot een geslaagde gezinsreorganisatie zodat je je leven weer snel op de rit hebt.

SEP en auteurs verklaren dat deze uitgave op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. SEP en auteurs kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. SEP en auteurs aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie.